zondag 20 april 2008

Een goedkoop appartement aan de zee? Huur van een particulier!Je wil een appartement aan de zee huren om met de kinderen een leuke vakantie te beleven. Aan de kust zijn er genoeg appartementen te huur, op elke blok staat wel bijna de helft te huur! Keuze is er genoeg om een appartement te huren aan de zee, maar jammer genoeg zijn deze bijna nooit goedkoop (lees: overdreven duur). Sommige eigenaren vragen tot €3000 om een maand een appartement te huren aan de zee! Deze prijs is uiteraard overdreven! Er zijn ook verschillende verhuurkantoren die voor een schappelijke prijs een volledig uitgerust appartement verhuren. Boek een leuk vakantiehuis aan de Zeeuwse kust

Je kan goedkoop een appartement huren aan de zee als je het wat slim aanpakt! Zoek een appartement dat te huur staat door een particulier, want een immokantoor dat je een appartement verhuurt moet ook een commissieloon krijgen. Deze commissielonen drijven meer dan eens de prijs van een appartement stevig de hoogte in.

Wanneer je een appartement huurt, en je wil goedkoop huren aan zee, kies dan een appartement in de binnenstad. Je kan in Oostende tientallen appartementen huren een paar straten van de zee aan minder dan de helft van de prijs op de zeedijk. Wanneer het weer dan tegenvalt kan je met de kinderen gezellig winkelen in de binnenstad.

Een appartement huren op de zeedijk brengt vaak ook verborgen kosten met zich mee, zoals parking. Dikwijls is er bij het appartementsgebouw ruimte voorzien om je wagen te parkeren, maar enkel tegen betaling. Bespreek dus op voorhand waar je je wagen kwijt kan.

Een gouden tip voor een goedkoop appartement aan zee: huur in de minder bekende plaatsen! Huren in Knokke, Oostende, Middelkerke en Blankenberge maakt je vakantie heel duur, want de vastgoedprijs is er overdreven. Je kan goedkoop een appartementje aan zee huren in De Panne, Oost-Duinkerke, Westende en Heist.

Een volledig overzicht van de appartementen en vakantieverblijven aan de kust kan je vinden op verschillende immo websites.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Een goedkoop appartement huren aan zee bestaat gewoon niet! De prijzen die men vraagt zijn gewoon schandalig hoog. Voor dit geld zit je in een warm land in een appartement aan zee, en geloof me het zal nog goedkoper zijn ook!

Anoniem zei

Zever, als je een goedkoop appartement aan zee wil moet je gewoon huren van een particulier. In de binnenstad zijn ze wel goedkoper dan op de dijk.

Anoniem zei

Aan zee staan er toch voldoende appartementen leeg zou ik denken die goedkoop te huur staan. De dijk staat vol met affiches van studio's en appartementen te huur. Maar huur wel van een particulier, want de kantoren laten u alles geloven!

Anoniem zei

aan zee is het super leuk en goed koop

Anoniem zei

a ja dan moet u mij toch eens wat adressen bezorgen