Goedkoop naar Parijs!


Wil je goedkoop naar Parijs? Het kan steeds aan bodemprijzen, maar wij geven je alvast enkele hints. Hou dan rekening met de volgende tips!


Auto, vliegtuig of de trein?
Je kan goedkoop naar Parijs gaan, met de auto, met de trein en zelfs met het vliegtuig! Maar als je verstandig bent, dan laat je de auto thuis. Parking in Parijs is heel duur. Als je het vergelijkt met de trein of het vliegtuig komt een ticket naar Parijs echt heel goedkoop uit. Daarboven komt nog dat met de auto door Parijs rijden echt een hel is, wanneer je geen GPS systeem hebt kan je nooit je weg vinden! Dan rest er nog de keuze...


Met het vliegtuig of met de trein naar Parijs?
Wanneer je met het vliegtuig naar Parijs gaat, dan zijn de vliegtickets heel goedkoop het gaat immers over een zeer korte vlucht, waarbij verschillende maatschappijen met erg scherpe tarieven uitpakken. 

Een voordeel wanneer je met het vliegtuig gaat is dat je er snel bent. Natuurlijk moet je bij "snel" enkele kanttekeningen maken.
Je moet zelf nog naar de luchthaven rijden, inchecken, boarden, opstijgen, vliegen, landen, boarden, wachten op bagage... En dan moet je nog naar het centrum van Parijs gaan, want je vliegtuig landt op de luchthaven Charles de Gaulle, op enkele kilometers buiten Parijs.

Toch maar de trein?
De snelste manier om naar Parijs te gaan is met de HST/TGV of gewoon de goedkoopste: de Thalys. De Thalys passeert een paar keer per dag in elk groot Belgisch treinstation. Je moet dus enkel een treinticket kopen naar Parijs. Het enige wat je moet doen is wachten tot de trein daar is. Geen paspoortcontrole op de luchthaven, en geen files!

De trein stopt in de Gare du Nord in Parijs, op 10 minuten wandelen van het Louvre! Is het al de moeite waard om met het vliegtuig of met de auto te gaan? Met de trein naar Parijs is trouwens heel goedkoop!

Wil je met de trein naar Parijs? Hou de Thalys en TGV promoties in het oog! wanneer je een trein zoekt, bekijk dan zeker de goedkoopste treintickets naar Parijs. Boek je treinreis buiten de piekmomenten, dan kan je zeker goedkoper rijden.

Tot slot, dé allergoedkoopste manier om Parijs te bezoeken
Een vaak vergeten manier om te reizen is met de bus. Je kan perfect met de bus naar Parijs! En bovendien eigenlijk spotgoedkoop. Verschillende maatschappijen zoals IDBUS en Eurolines bieden busreizen aan tegen erg aantrekkelijke prijzen, en dit vanaf 15€ per persoon! Wil je echt met een klein budget rondreizen, dan is het zeker de moeite om met de bus te gaan!
Natuurlijk vraag je je af wat het addertje onder het gras is... het is en blijft een bus, dus je bent een stuk langer onderweg dan met de trein of zelfs met de auto.

Op zoektocht naar promoties
Op ebookers.be kan je vliegtickets kopen van Brussel naar Parijs, maar tenzij er echt een promotie is kom je veel duurder uit met het vliegtuig. Dus wil je echt goedkoop reizen, kies je best voor de trein!

Deze week is er een nieuwe Promotie om naar Parijs te gaan, het reisbureau Holidayline.be is reeds lange tijd marktleider in de online boeking van citytrips. Via Holidayline kan je zowel een citytrip boeken mét of zonder vervoer. Bij Holidayline kan je steeds een goedkoop hotel in Parijs vinden, als je op de website naar de last-minutes gaat.

Hoe vroeger je de treintickets of vliegtickets reserveert, hoe goedkoper dat de prijzen zullen zijn. Wacht niet te lang, en reis buiten de piekuren. Zo zul je zeker enkele koopjes te pakken kunnen krijgen.18 opmerkingen:

 1. met de trein naar parijs goedkoop??? ik vind 75 euro voor een dagje weg (heen en terug 1!! persoon) helemaal niet goedkoop.. dan ben je zeker 250euro kwijt, zonder kerstshoppen ofzo..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 75€!! Je kan zeker goedkopere tickets vinden, maar je moet dan wel even zoeken in het systeem. Puzzel een uurtje met dagen en vertrektijden, en ik garandeer je dat je goedkoper kan af zijn!! Ik weet het, het kost wat moeite, maar het loont zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedkoop Parijs bezoeken doe je vrij goedkoop met de Thalys tickets http://www.thalys.com/be/nl/vrijetijdsreizigers-en-aanbiedingen/permanente-aanbiedingen/best-deals-thalys?nocache=1270582599 je kan ze kopen vanaf €40 heen en terug. Dan kan je al eens een citytripje doen naar Parijs, want de andere tips die hier gegeven worden vallen soms duur uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je echt goedkoop naar Parijs wil gaan, dan reis je echt wel met da auto hoor! Al die "goedkope" tickets met de Thalys naar Parijs, probeer ze maar eens te vinden! Ik heb er nog nooit zo goedkoop naar Parijs gevonden als ze beweren! Mijn raad is om met de auto te gaan als je het echt goedkoop wil...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je zou beter eens op de site van de NMBS kijken, daar kan je nu reeds vanaf €25 per persoon naar Parijs.. Denk niet dat je veel goedkoper af bent als je met de auto gaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedkoop Parijs bezoeken kan je echt wel doen met de Thalys! Heb mijn ticketjes gevonden voor €25!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu is het de moment om naar Parijs te gaan, maar ik heb die goedkope parijs tickets toch nog niet kunnen vinden... Als je ze weet zijn geef maar een seintje, dan boek ik ze rechtstreeks via de NMBS

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij hebben net geboekt op de site van de NMBS, en ik moet zeggen, je moet een tijdje op voorhand je treintickets boeken. Als je nu gaat boeken voor binnen een week naar Parijs te gaan zal dit niet lukken. De goedkope Parijs tickets met de TGV of de Thalys zal je enkel vinden als je op voorhand boekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als je een beetje goedkoper naar Parijs wil gaan, bij de NMBS is er dacht ik een promotie, http://www.b-europe.com/Reizen/ en je kan vanaf €25 met de Thalys naar Parijs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, inderdaad! De goedkoopste tickets naar Parijs kan je rechtstreeks boeken via de link in het artikel, de goedkoopste tickets zitten reeds in het systeem van de NMBS, en dit is vanaf €25!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij zijn naar Parijs geweest dankzij een goede tip hier op de site. We hebben de tickets geboekt rechtstreeks bij de NMBS, en deze vielen goed mee qua prijs. De echt goedkoopste tickets naar Parijs waren wel al uitverkocht, omdat we last-minute geboekt hebben, maar al bij al vielen de kosten voor onze citytrip heel goed mee! Je moet zeker met de trein naar Parijs gaan, het is goedkoop, en je moet niet zoeken om je auto achter te laten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die tickets van de NMBS om met de Thalys naar Parijs te rijden kan ik wel vinden voor €25, maar dit is slechts steeds de laatste trein van de dag. Het zijn wel de goedkoopste tickets dan natuurlijk. Ik koop liever een treinticket naar Parijs dat wat duurder is, maar zodat ik dan de eerste trein van de dag heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het loont zeker de moeite om de verschillende vertrektijden per Thalys per dag eens goed te bekijken. De prijsverschillen zijn soms enorm, dus voor Thalys tickets loont het de moeite om een trein te kiezen met een iets latere vertrektijd. Je kan er dan een extra overnachting Parijs mee betalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb eens rondgekeken naar de Thalys promoties, maar je moet verdorie snel zijn! In elk geval rijden wij nu met 4 personen voor €60 heen en terug naar Parijs! Goedkoper kan echt niet zou ik denken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Inderdaad, je moet echt snel zijn, want de goedkoopste tickets zijn snel weg. Per Thalys trein zijn er slechts een beperkt aantal goedkope tickets beschikbaar. In elk geval is het wel zo dat er voor Parijs meestal nog genoeg plaatsen beschikbaar zijn in de goedkope klasse.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoe is dat mogelijk?!
  Ik zoek over in alle hoeken en gaten en vind prijzen van 60 euro... HEEN en dus niet terug ( 130 euro ) heen en terug??

  Zou iemand me dit kunnen uitleggen ik kom er maar niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Als je goedkope tickets met de trein wil, dan moet je eens kijken om te proberen spelen met de vertrekuren, wanneer je een uur vroeger vertrekt naar Parijs, of een uur later vertrekt naar Brussel, dan kan dit al soms tot de helft van je ticketprijs schelen. Zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Inderdaad het is een pak goedkoper om op een dinsdagmorgen te vertrekken en op donderdag terug te kopen dan naar Parijs te vertrekken op een maandag, en de zaterdag terug te komen. De goedkoopste tickets kan je vinden vroeg 's morgends!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk om te lezen:

Wat zoek je?

Aangepast zoeken