Kerstcadeaus voor outdoorliefhebbersOutdoor is in! Dus wie wil er geen kerstcadeau van het meest historische en actuele outdoormerk? Het Zweedse merk Primus doet onderstaand een aantal stoere suggesties. Meer informatie vind je op www.primus.eu.

Primus TrailBreak EX Vacuum Bottle, € 39,95 (0,75l)

Ga je op expeditie, neem dan de nieuwe Primus TrailBreak EX Vacuum Bottle mee. Deze isoleerfles is geschikt voor de meest barre tochten: robuust, praktisch en perfect isolerend. Een siliconenhuls zorgt voor een goede grip en voorkomt koude vingers (frostbite) als je het staal aanraakt bij extreem lage temperaturen. De Primus Trailbreak Vacuum Bottle is een dubbelwandige isoleerfles van RVS en geschikt voor zowel warme als koude dranken.


Primus Camping mini lantaarn, € 16,95

De Camping Lantern Mini van Primus is een schokbestendige kampeerlantaarn die door zijn rubberen voet stevig blijft staan. De lantaarn is bestand tegen opspattend water en daardoor buiten, op de camping en op de boot te gebruiken. De ledverlichting werkt op drie AAA-batterijen.

Primus PowerLighter € 19,95

De Primus PowerLighter heeft een smalle vlam waardoor het een stuk eenvoudiger is om een brander of kampvuuur aan te steken. Het is niet zomaar een aansteker, maar veel krachtiger en beter in gebruik. Door de vlam van 1300°C werkt de PowerLighter ook bij slecht weer.


Primus Vacuum Commuter Mug, 20,95 (0,3l)

De Primus Vacuum Commuter Mug is een powder coated isoleer mok van roestvrij staal. De mok zorgt ervoor dat dranken warm of koud blijven, wanneer je onderweg bent. Daarnaast zorgen de afsluitringen ervoor dat de mok niet gaat lekken. Door een eenvoudige klik op de knop bovenop de beker kun je direct drinken. Waar je ook bent, in trein, bus, bos of auto, de Vacuum Commuter mug is een ideale reispartner. De isoleer mok heeft een inhoud van 0.4 liter en past in zowat alle autobekerhouders. De beker is eenvoudig te reinigen en dankzij de speciale coating is de mok vaatwasserbestendig.


Primus Titanium Leisure Fork, Spoon en Knife kit, € 25,95

De Primus Leisure Bestek Set is gemaakt van ultra licht titanium en bestaat uit een lepel, vork en mes. Het is een compleet nieuw ontwerp. Het bestek wordt bij elkaar gehouden door een speciale houder. Deze is hittebestendig en is gemaakt van siliconen, voor extra grip.


Primus Salt and Pepper Mill, € 8,95

Dankzij het slimme ontwerp is de Salt en Pepper Mill van Primus makkelijk met één hand te bedienen. De strooibusjes zijn gemaakt van aluminium en erg licht van gewicht en duurzaam. De Salt en Pepper Mill is in twee kleuren verkrijgbaar waardoor je peper en zout makkelijk kunt onderscheiden. Beide molens zijn geschikt voor zout en peper. De Primus Salt en Pepper Mill wordt per stuk geleverd.

Over Primus

Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot het meest avontuurlijke outdoormerk ter wereld. Het was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus wordt gedreven door voortdurende innovaties: ultrahoge energieopbrengst, steeds lichter gewicht, duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Voor professioneel uitgeruste expedities, trekking en camping. 


Wat denk jij ervan?

Schrijf je in!

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.