Vier oudejaar aan boord2016 nadert met rasse schreden aan maar voor het zover is vieren we eerst nog oudejaarsavond. Daar kijken we met zijn allen naar uit en ieder jaar willen we er iets speciaals van maken. Voor een heel bijzonder en onvergetelijk oudjaar kunnen we deze keer bij P and O Ferries terecht. 

De ferrymaatschappij pakt deze jaarwisseling uit met een superaantrekkelijke aanbieding, een fantastische oudejaarscruise in Zeebrugge. Ben je op zoek naar een originele manier om het nieuwe jaar in te zetten, dan is deze ‘kers op de taart van P&O Ferries’een uitstekende formule.

Pride of York

Op de cruiseferry Pride of York wordt er gefeest, met een aperitief, lekker eten en live entertainment. Als het weer meezit vaart de ferry rond middernacht langs de Belgische kust.

Familie en vrienden vieren feest tot diep in de oudejaarsnacht en dan wacht een heerlijk bed om van het feestgedruis te bekomen. Je hebt dus geen BOB nodig om thuis te geraken want tijdens de overgang van 2015 naar 2016 is de kapitein van de ferry jouw betrouwbare BOB.

Voor € 149 per persoon kun je deze cruise meemaken.

Deze prijs omvat:
Aperitief (glas Prosecco), oudejaarsdiner in buffetvorm, halve fles wijn, live entertainment, overnachting en ontbijtbuffet en gratis parkeren bij de P and O Ferries terminal.

Voor een beetje meer luxe en een extra € 50 per persoon, boek je een VIP-pakket. Je overnacht dan in een luxueuze hut en je dineert en ontbijt in het ‘à la carte’ restaurant.

Info en reservatie: www.poferries.com/oudejaarscruise en tel. 02 808 50 24

Wat denk jij ervan?

Schrijf je in!

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.