Knalrode wereldstekker voor je smartphoneWat slim, een knaloranje reisstekker en USB oplader in één. De nieuwe wereldstekker van Grixx zie je niet gauw over het hoofd, zeker niet bij het verlaten van je hotelkamer. Hiermee kun je wereldwijd je föhn gebruiken en je smartphone opladen. De reisstekker is nauwelijks groter dan een normale oplader en kan dankzij het slimme ontwerp in meer dan 150 landenorden gebruikt.

Functies

De Grixx-wereldstekker heeft twee functies. De adapter zet een stekker om naar de stekker van het land waar je op dat moment bent. Daarnaast heeft de reisstekker twee USB-aansluitingen waarmee je twee devices tegelijk kunt opladen. Het is dus mogelijk om naast je smartphone twee andere apparaten van stroom te voorzien.


Klein en sterk

De reisstekker is gemaakt van stevig kunststofmateriaal. Aan de zijkant vind je vier schuiven die de verschillende wereldstekkers naar buiten laten komen. Deze zijn vergrendeld zodat ze niet in je tas of rugzak opengaan. Het compacte formaat is ideaal voor reizigers die niet veel bagage willen meenemen.

Informatie

Grixx Wereldstekker met 2x USB is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Consumentenadviesprijs € 39,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx-optimum.eu.
Ontdek reisbestemmingen voor elk budget

Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap, een gezellige citytrip, of een weekendje dichtbij huis om op stap te gaan met het hele gezin? Bekijk het aanbod van TUI (Jetair) , want een leuke vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wat denk jij ervan?

Schrijf je in!

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.