60 jaar de Hoge Venen, wandelen in een schitterend natuurreservaat


De Hoge Venen, het laatste stukje ongerepte natuur | (c) eastbelgium.com Dominik Ketz

De herfst hangt in de lucht, de bomen verkleuren, tijd voor een wandeling in de Hoge Venen. Wandelschoenen aan, een thermosfles warme koffie, en genieten van de natuur! Natuurreservaat "De Hoge Venen" bestaat 60 jaar, hoog tijd om ook op ontdekking te gaan!


Wandelroutes in de Hoge Venen

De Hoge Venen, het grootste natuurreservaat van België, wordt doorkruist door vele wandelpaden. Hier kan je naar hartelust wandelen en genieten van de stilte, en het uitgestrekte panorama. Dit is waarschijnlijk nog één van de laatste plekjes waar je echt kan verdwalen. Geen nood! De paden zijn uitstekend voorzien van bewegwijzering, én de toeristische dienst van de Oostkantons heeft schitterende wandelkaarten!

Schitterende aangelegde wandelpaden op de Hoge Venen  | (c) eastbelgium.com Dominik Ketz

Gratis wandelgids!

Wil je zelf ook graag eens de Hoge Venen ontdekken? Dat kan! Toerisme Oostkantons stelt gratis een prachtige brochure ter beschikking met de meest succesvolle wandelingen! 64 pagina's inspiratie en wandeltips voor een geslaagd wandelweekend in de Oostkantons! Bestel deze gids in de webshop, en ze wordt gratis toegestuurd!Ontdek reisbestemmingen voor elk budget

Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap, een gezellige citytrip, of een weekendje dichtbij huis om op stap te gaan met het hele gezin? Bekijk het aanbod van TUI (Jetair) , want een leuke vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wat denk jij ervan?

Schrijf je in!

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.