Kamperen is nog nooit zo hip geweestJe kunt er niet meer omheen: kamperen en glamping is hot! Op campings, festivals en markten staan gepimpte caravans waar zelfs mensen die niet kamperen blij van worden. Dit voorjaar verschijnt bij Kosmos Uitgevers een herziene editie van het populaire boek Caravanity. Daarnaast komt Femke Creemers met een heus Caravanity Camping Kookboek.


Caravanity

De herziene editie van Caravanity staat boordevol (nieuwe) ideeën om je caravan naar eigen smaak te customizen. Inclusief veel (styling)tips, werkplannen en foto's van de mooiste gepimpte caravans. De diverse stijlen bieden voor ieder wat wils. Met alle praktische tips en handige ideeën, maak je zelfs van de meest saaie caravan een persoonlijk paradijs.


Camping Kookboek

In het Caravanity Camping Kookboek staan de beste recepten en handigste keukenattributen om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken. Want de echte culi’s en foodies komen er wel uit, maar de meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op een of twee pitjes bij de tent of caravan. Femke Creemers ontneemt je met het Caravanity Camping Kookboek ieder excuus om 's avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar.
Femke Creemers richtte Caravanity.nl op, uit onvrede over de gebrekkige informatie over het restylen van caravans. Dat ze inspeelde op een duidelijke behoefte, blijkt uit het feit dat haar blog meer dan 20.000 betrokken bezoekers per maand heeft.

Caravanity ISBN: 9789021558547 Prijs € 18,99
Verschijnt: rond 10 maart 2015

Caravanity Camping Kookboek ISBN: 9789021558530
Prijs: € 18,99
Verschijnt: rond 10 maart 2015Ontdek reisbestemmingen voor elk budget

Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap, een gezellige citytrip, of een weekendje dichtbij huis om op stap te gaan met het hele gezin? Bekijk het aanbod van TUI (Jetair) , want een leuke vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wat denk jij ervan?

Schrijf je in!

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.