Met kinderen op reis ... off the beaten track
Een vakantie aan zee met de kinderen is altijd leuk maar soms mag het ook iets meer zijn. Onderschat de kids niet, het zijn doeners, durvers, avonturiers en samen met hun ouders beleven ze maar al te graag een vakantie off the beaten track. Voor dat soort gezinsvakantie is SNP Natuurreizen een aangewezen partner.

Off the beaten track

Voor het plannen van een vakantie met kinderen en tieners mag je gerust wat verder kijken dan dichtbij huis, aan zee of langs een rivier of op het rustige platteland. Kinderen kunnen veel meer aan dan je denkt en een gezinsvakantie mag best gekruid zijn met wat adrenaline, avontuur en doe-activiteiten. Noem het maar een vakantie off the beaten track, een vakantie die onvergetelijke herinneringen creëert en voor altijd in de herinnering blijft verankerd.

Bekijk het reisaanbod van SNP Natuurreizen. Dat spreekt iedereen tot de verbeelding, zeker de individuele reizen waarbij je het heft zelf in handen neemt. Ook voor gezinsvakanties in groep zit je goed bij SNP Natuurreizen. Het aanbod is een grabbelmand vol bijzondere, ongewone reizen met actie, avontuur, ontspanning, inspanning, met leuke en leerrijke ingrediënten, op fascinerende plekken, in en buiten Europa. 


Kinderen gaan met hun ouders graag naar het vertrouwde strand aan zee maar als je hen volgende reisplannen voorstelt dan kan het voor hen niet snel genoeg vakantie zijn. 
  • Het hooggebergte wordt een speeltuin tijdens een spetterende outdoor-week. Tijdens een 8-daagse groepsreis in het Parc des Ecrins amuseren de kids zich rot met raften, canyoning, rotsklimmen en lekker niksen op een buitensportcamping. 
  • De Italiaanse Alpen in Piemonte zijn nog helemaal niet ontdekt door het massatoerisme. Je wandelt er met het gezin door een ongerept berglandschap, bijna altijd in de zon, en je geniet van de gastvrijheid in toffe albergo’s.` 
  • Met kinderen vanaf zes jaar ga je stappen door de Franse Alpen, in de Vallée de la Clarée, nabij de Italiaanse grens. Marmotten zie je er bij de vleet en af en toe een groepje gemzen. Je trekt door de bergen, met of zonder ezel, tijdens de meest familievriendelijke huttentocht die je je kan voorstellen. 
  • op naar Noord-Spanje voor een achtdaagse gezinstrektocht door de Picos de Europa, langs berghutten of op een camping. Hou je van fietsen, blijf dan in de regio en geniet van verborgen zandstrandjes, sfeervolle kustdorpjes en van overnachten in agriturismo in dit o zo mooie Groen Spanje. 
  • Een kamelentocht door de zandwoestijn van Marokko en overnachten in een woestijnkamp. Daarvoor lopen kinderen onmiddellijk warm en ook voor ouders is het tjokken op de rug van een kameel onvergetelijk. Deze individuele rondreis Sahara met de kids duurt acht dagen. 
  • Ruil het Noordzeestrand of de Côte d’Azur voor de exotische stranden van Sri Lanka. De Family Special van SNP Natuurreizen is een aaneenschakeling van hoogtepunten, door een luilekkerland, met tempels, koningssteden en nationale parken vol wilde dieren. 

Dit zijn maar enkele van de vele aantrekkelijke gezinsvakanties die SNP Natuurreizen aanbiedt.. Het aanbod is zo groot en divers dat je ongetwijfeld wordt geconfronteerd met wat men in het Frans zo mooi omschrijft als l’embarras du choix. Geen nood, de kinderen zullen wel helpen bij het verleggen van je reishorizon en het kiezen van het mooiste off the beaten path. Het wordt ver of dichtbij, overbekend of origineel, authentiek of duurzaam, een mix van natuur, cultuur, geschiedenis of een verblijf in een kleinschalig logies. Rond deze en andere trefwoorden wil SNP Natuurreizen graag een reeks gezinsvakanties voor genieters, durvers, avonturiers in de belangstelling brengen.

Info: www.snp.nlOntdek reisbestemmingen voor elk budget

Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap, een gezellige citytrip, of een weekendje dichtbij huis om op stap te gaan met het hele gezin? Bekijk het aanbod van TUI (Jetair) , want een leuke vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wat denk jij ervan?

Schrijf je in!

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.