Eerste lustrum voor ZeelandPas
De ZeelandPas is voor toeristen en inwoners weer verkrijgbaar bij de VVV-Inspiratiepunten en andere deelnemende verkooppunten. De ZeelandPas gaat zijn vijfde jaar in.
Het aanbod van de ZeelandPas is dit jaar uitgebreid met een aantal mooie nieuwe acties. Daarnaast zijn de gemeenten Middelburg en Vlissingen aangesloten. De pas geeft meer dan € 1.000,- voordeel bij ruim 300 Zeeuwse belevingen, waaronder vele grote Zeeuwse dagattracties en musea. 


Dagattracties

Naast de bekende dagattracties en musea zijn er ook vele andere unieke activiteiten zoals bijvoorbeeld golfsurfen, paardrijden op het strand, een Zeeuwse kookworkshop, Zeeuws eten en prachtige streekproducten.

Het doel van de ZeelandPas is om inwoners en gasten te inspireren om erop uit te gaan in Zeeland. Buitenom het beleefaanbod biedt de ZeelandPas ook weer gratis extra’s. Zo is de deelname aan een stadswandeling door Domburg, Hulst, Sluis, Terneuzen, Veere en Zierikzee gratis inbegrepen. Ook zijn er weer vervoersmogelijkheden, al dan niet gratis, aan de pas gekoppeld.

Voor een actueel overzicht: www.zeelandpas.nl.

Verkrijgbaar

De ZeelandPas is voor € 4,- per persoon verkrijgbaar bij onder andere de 16 VVV-Inspiratiepunten in Zeeland, via de webshop www.zeelandshop.com en een groot aantal Zeeuwse verblijfsaccommodaties en andere verkooppunten.

Een compleet overzicht van verkooppunten is te vinden op www.zeelandpas.nl


Geen opmerkingen:

Wat denk jij ervan?

Inspiratie nodig?

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.