'Le Petit Deborsu': gids voor NamenChristophe Deborsu heeft een nieuw boek uit: 'Le Petit Deborsu'. Het betreft een uitgebreide toeristische gids voor de stad Namen, waar hij geboren en getogen is. Ontdek de beste tips, de mooiste verhalen en de geheimste plekken van Namen.

Christophe Deborsu

Verliefd

Het boek bestaat uit 7 delen, met hoofdstukken over eten en drinken, winkelen, geschiedenis, te zien en te doen… Deborsu is er vooral heel erg op gebrand om de lezer even verliefd te laten worden op de stad Namen als hij zelf zijn hele leven geweest is – ‘Namoureux’, zoals hij het zelf noemt. 

Het boek laat zich gemakkelijk op verschillende manieren gebruiken: ter inspiratie, als voorbereiding op een citytrip, voor extra informatie eenmaal ter plaatse…

Voor mensen met weinig of veel tijd is er voor elk onderwerp telkens een korte en een lange versie van de tekst. De lezer kan dus feitelijk kiezen tussen ‘Le Petit Deborsu’ en ‘Le Très Petit Deborsu’.

Ontdek meer

Ontdek meer over "Le Petit Deborsu"Ontdek reisbestemmingen voor elk budget

Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap, een gezellige citytrip, of een weekendje dichtbij huis om op stap te gaan met het hele gezin? Bekijk het aanbod van TUI (Jetair) , want een leuke vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wat denk jij ervan?

Schrijf je in!

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.