City Card maakt bezoek aan Amsterdam extra goedkoop


De I amsterdam City Card, ontdek alles van Amsterdam | (c) Iamstedam

Amsterdam vernieuwt zijn ‘I amsterdam City Card’ en breidt ze uit met diverse attracties. De ‘I amsterdam City Card’ biedt vrij toegang tot 36 belangrijke musea in metropool Amsterdam. Met de kaart kan je ook op alle bussen, trams en metrolijnen van het GVB stappen en een rondvaart door de grachten maken.Gratis toegang

Bezoekers van Amsterdam krijgen met deze kaart ook gratis toegang tot museum Het Grachtenhuis, het Molenmuseum en diverse molens op de Zaanse Schans. Nieuw is ook de korting van 25 % op attracties als de Xtra Cold Icebar, duurzame Segway Tours en de VIP Watertaxi Amsterdam. Houders van de city card krijgen van dit jaar af bovendien bijzondere insidertips van enthousiaste Amsterdammers.

Nog voordelen

Andere voordelen van de ‘I amsterdam City Card’ zijn een ‘give away’ in warenhuis De Bijenkorf, 50 % korting op het parkeren bij P&R Amsterdam ArenA, Zeeburg I en II, Gaasperplas en Sloterdijk. Een korting van 25 % geven House of Bols, het Concertgebouw op ‘last minute’kaartjes, het Muziekgebouw aan ’t IJ op alle concerten, het Eye filminstituut Nederland op filmvertoningen en MacBike op fietsverhuur.
I am Amsterdam voor het Rijksmuseum | (c) Iamsterdam

Bij aanschaf van de kaart kan het voordeel voor bezoekers oplopen tot meer dan 125 euro per persoon. Bij de kaart en het openbaar vervoerbewijs hoort een kleurrijk boekje van 150 pagina’s in het Nederland, Engels, Frans, Duits en Spaans.

Gans het jaar geldig

De vernieuwde ‘I amsterdam City Card’ kost in 2018 wel méér dan in 2017, de prijzen zijn met €2 tot €10 verhoogd, dus kijk goed na of het voor jouw citytrip echt nodig is.

  • 24 uur € 59,-
  • 48 uur € 74,-
  • 72 uur € 87,-
  • 96 uur € 98,-
De kaart is gans het jaar geldig.
Op internet kan de kaart worden besteld via Iamsterdam.comOntdek reisbestemmingen voor elk budget

Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap, een gezellige citytrip, of een weekendje dichtbij huis om op stap te gaan met het hele gezin? Bekijk het aanbod van TUI (Jetair) , want een leuke vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wat denk jij ervan?

Schrijf je in!

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.