Kamperen blijft populair
De afgelopen drie maanden hebben vele kampeerders al hun reservering vastgelegd voor aankomend kampeerseizoen. Campingspecialist Rent-a-Tent ziet een stijging van 14% in de huidige boekingen van kampeervakanties in bungalowtenten voor aankomend zomerseizoen. Deze trend zien ze met name terug in de gemaakte reserveringen voor kampeervakanties naar de Costa Brava, Italië en vakanties in de Benelux.


Kant-en-klaar

Veel gezinnen kiezen aankomende zomer voor kamperen in een kant-en-klaar ingerichte tent op een camping. De campingspecialist uit Markelo zag in de afgelopen 3 maanden al meer dan 14% meer campingvakanties geboekt worden dan vorig jaar in dezelfde periode.

Vrijheid in de openlucht, gezelligheid, ontspanning en geen in- en uitpakstress van spullen zijn slechts enkele veel gehoorde argumenten voor de toenemende vraag naar kant-en-klaar kamperen.

De stijging in kampeervakanties in Spanje, Italië en de Benelux is te verklaren door de zonzekerheid en beschikbare gegarandeerde capaciteit voor vakanties in Noord-Spanje en Italië. Ook korte verblijven blijven erg populair. Zo gaan steeds meer gezinnen er even tussenuit in eigen land tijdens de meivakantie, Hemelvaart- of Pinksterweekenden. Rent-a-Tent speelt direct in op deze toenemende vraag, door de introductie van de compleet ingerichte GlamLodge tent. Dit nieuwe tentmodel naar geheel eigen ontwerp brengt de kampeerders de echte kampeerbeleving met de gewenste comfortnorm van nu. De GlamLodge tent heeft de uitstraling van een mooie Glampingtent en is de grootte van een normale bungalowtent en is geschikt voor 6 persoonsbezetting. Rent-a-Tent biedt aankomende zomer meer dan 120 gloednieuwe GlamLodge tenten aan op diverse campings in binnen- en buitenland.Ontdek reisbestemmingen voor elk budget

Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap, een gezellige citytrip, of een weekendje dichtbij huis om op stap te gaan met het hele gezin? Bekijk het aanbod van TUI (Jetair) , want een leuke vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wat denk jij ervan?

Schrijf je in!

Krijg 1x per week nieuwe inspiratie én maak kans op leuke prijzen.